Genard Hajdini logo

Zgjidhni paketën e dëshiruar

Product
Quantity
Price
Reklamë: Biznes i vogël familjar - një video profil 1-minutëshe në Instagram $50 (#335)
+
5 836 L
Opsioni më i mirë
Reklamë: Biznesi i mesëm - një video profil 1-minutëshe në Instagram - $70
+
8 171 L
Reklamë: Biznes i madh - një video profil 1-minutëshe në Instagram $100 (#326)
+
11 672 L

Hollësi faturimi

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Reklamë: Biznesi i mesëm - një video profil 1-minutëshe në Instagram - $70
  × 1
8 171 L
Nënshumë 8 171 L
Gjithsej 8 171 L ALL
  • Card Pay via PayPal.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbuluar funksionimin e këtij sajti për ju, dhe për qëllime të tjera të përshkruara te rregulla privatësie jonë.

>